Nyt på Sjove-billeder.dk
Konkurrencer
på nettet

Sjov jokeJulegave med de hvide handsker

(40118 hits)

   
En ung mand ville købe en julegave til sin nye kæreste. Da de ikke havde kendt hinanden særlig længe, bestemte han sig for et par handsker, da han følte, at det ville være passende romantisk, men ikke for personligt.

I selskab med kærestens søster gik han i Magasin og købte et par hvide

handsker.

Søsteren købte et par hvide trusser til sig selv. Under indpakningen forveksler ekspedienten pakkerne, så kærestens søster fik handskerne og han fik trusserne. Uden at kontrollere indholdet sendte den unge mand gaven til sin kæreste sammen med følgende brev:

"Jeg valgte disse, da du normalt ikke har nogen på, når vi går ud sammen om aftenen. Havde det ikke været for din søster, havde jeg valgt en lidt længere model med knapper, men hun bruger korte, der er lettere at tage af.

Disse er i en sart farve, men damen, som jeg købte dem af, viste mig sine egne, som hun har brugt de sidste tre uger, og de var kun ubetydelig beskidte. Jeg fik hende til at prøve dine, og de passede hende udmærket.

Jeg ville ønske, at jeg kunne være der for at sætte dem på dig første gang, da der højst sandsynligt kommer til at være andre hænder, der kommer i kontakt med dem, inden vi ses igen.

Husk at blæse luft i dem inden du lægger dem væk, da de højst sandsynligt bliver fugtige under brug. Tænk på hvor ofte jeg vil kysse dem gennem året, og jeg håber du vil have dem på for mig fredag aften.

P.S. Den sidste nye mode er at bære dem nedrullet med lidt pels synlig!

Kærligst, din elskede"

» Send joke på email

5 tilfældige sjove billeder

computer_frustration.gifkanin-unge.jpgmenneske-abe.jpgrod-i-elskabet.jpget-scooter-lift.png

Direkte link til denne side:
» http://www.sjove-billeder.dk/?vitser=hvide_handsker&side=vittigheder_jokes


» Tilføj som favorit » Link til Sjove-Billeder.dk » Tip en ven » Sjove filmklip » Mail til Sjove-Billeder.dk » Læs om HDTV
Sjove-Billeder.dk på Facebook. | Andelslejlighed sælges: Andelsbolig på Østerbro


Brug FindDato.dk med dine venner.