Nyt på Sjove-billeder.dk
Konkurrencer
på nettet

Få sjove ting i din indbakke

Vi spammer ikke og din e-mail bliver ikke videregivetSjov jokeDu har syndet. . .

(41143 hits)

   
Anders Fogh, Poul Nyrup og Mogens Lykketoft er omkommet ved et flystyrt. De vågner noget fortumlede og opdager, at de er havnet i helvede. Kort efter åbner en dør sig, og den grimmeste kvinde, de nogen sinde har set, viser sig bag døråbningen. Hun er mindre end en meter høj, lugter som ind i helvede og har bylder over hele kroppen. I det samme lyder en dyb rungende stemme: ”Anders Fogh, DU HAR SYNDET, så du skal tilbringe evigheden i seng med denne kvinde.”Derefter bliver Anders Fogh ført ind til kvinden af djævelens håndlangere og døren lukket og låst.

Poul Nyrup og Mogens Lykketoft står chokerede tilbage. Kort efter åbner endnu en dør sig, og en (om muligt) endnu grimmere kvinde kommer til syne. Hun er over 2 meter høj, tromlefed og omsværmet af fluer og andet kravl. I det samme lyder en dyb rungende stemme: ”Poul Nyrup, DU HAR SYNDET, så du skal tilbringe evigheden i seng med denne kvinde.”Poul Nyrup bliver ført ind til kvinden af djævelens håndlangere og døren lukket og Mogens Lykketoft står chokeret og alene tilbage.

Lidt efteråbner en tredie dør sig, og en kvinde, der ligner Tina Kjær umiskendelig meget kommer til syne. Mogens Lykketoft liver op, og er så småt på vej til at gå hende i møde, da en buldrende stemme lyder: ”Tina Kjær, DU HAR SYNDET. . . ”

» Send joke på email

5 tilfældige sjove billeder

go2bed.jpgen-aegte-hotdog.jpggarfield.gifhest-ged-samarbejde.jpgjulemand-fra-jylland.jpg

Direkte link til denne side:
» http://www.sjove-billeder.dk/?vitser=Du_har_syndet__&side=vittigheder_jokes


» Tilføj som favorit » Link til Sjove-Billeder.dk » Tip en ven » Sjove filmklip » Mail til Sjove-Billeder.dk » Læs om HDTV
Sjove-Billeder.dk på Facebook. | Andelslejlighed sælges: Andelsbolig på Østerbro


Brug FindDato.dk med dine venner.