Nyt på Sjove-billeder.dk
Konkurrencer
på nettet

Få sjove ting i din indbakke

Vi spammer ikke og din e-mail bliver ikke videregivetSjov jokeAlkohol er godt for intellektet?

(21599 hits)

   
En flok bøfler kan kun bevæge sig så hurtigt som den langsomste bøffel, og når en flok bliver angrebet af rovdyr, er det de langsomste og svageste bøfler bagerst i flokken som først bliver nedlagt. Den naturlige udvælgelse er gavnlig for hele flokken, fordi flokkens hastighed og sundhedstilstand opretholdes eller endda forbedres ved eliminering af de svage individer.

På samme måde kan den menneskelige hjerne kun fungere med samme hastighed som de sløveste hjerneceller, gennem hvilke hjernens elektriske impulser passerer. Nylige epidemilogiske undersøgelser viser, at selvom overdreven indtagelse af alkohol dræber hjerneceller vil den først angribe de langsomste og svageste celler.

Derfor vil regelmæssig nydelse af øl hjælpe til med at eliminere de svagere celler og dermed gøre hjernen til et hurtigere og mere effektivt redskab.

Resultatet af disse dybdegående undersøgelser verificerer og fastlår den faktuelle sammenhæng mellem effektivitet på arbejdspladsen og todages weekend-udskejelser. Det forklarer ligeledes hvorfor akademisk færdiguddannede ikke kan følge med nyuddannede efter ægteskab og stiftelse af familie. Kun de få, som på regelmæssig basis overholder ekstrem indtagelse af alkohol kan opretholde det intellektuelle niveau, som blev erhvervet under uddannelsen.

Dette er et opråb. For ikke at Danmark skal overhales udenom teknologisk, er det nødvendigt at komme væk fra hjemmene og tilbage til barerne! Dit land og din arbejdsgiver har brug for dit højeste intellekt og din maksimale effektivitet, og du bør ikke fornægte dig selv muligheden for den bedst mulige karriere. Lev livet i baren og bliv alt det du har drømt om.

» Send joke på email

5 tilfældige sjove billeder

vinduespudseren.jpgjule_flyet.jpgtid-til-slankekur.jpgtetris-isterninger.jpgvandski-fra-en-pickup.jpg

Direkte link til denne side:
» http://www.sjove-billeder.dk/?vitser=Alkohol_er_godt_for_intellektet?&side=vittigheder_jokes


» Tilføj som favorit » Link til Sjove-Billeder.dk » Tip en ven » Sjove filmklip » Mail til Sjove-Billeder.dk » Læs om HDTV
Sjove-Billeder.dk på Facebook. | Andelslejlighed sælges: Andelsbolig på Østerbro


Brug FindDato.dk med dine venner.