Nyt på Sjove-billeder.dk
Konkurrencer
på nettet

Få sjove ting i din indbakke

Vi spammer ikke og din e-mail bliver ikke videregivetSjov jokeTjeneren og skeen

(16704 hits)

   
Sidste uge var jeg på en god restaurant sammen med nogle venner, jeg opdagede en tjener som rendte rundt med en spiseske i sin vestjakke. Jeg ignorede dog dette indtil jeg så en anden tjener som også havde en ske i sin vestjakke, og snart så jeg at alle tjenerne havde skeen placeret i vestlommen.

Da tjeneren kom til vort bord for at tage vore bestillinger spurgte jeg ham diskret "hvad er det for noget med den ske ?" "Aha !" sagde tjeneren "godt set !" "restauranten hyrede Ernest & Young Consulting, eksperter i effektivitet for at rationalisere vore dagligdags rutiner! - "De fandt frem til at kunderne taber deres ske 72,12 % oftere end andet bestik" Hvad igen vil sige 3 skeer pr. bord pr. time" - "hvis personalet er forberedt på dette problem kan vi reducere dette antal ture tilbage til køkkenet og dermed spare 1,5 mandetime pr. skift"

Da vi var færdige med at snakke hørte jeg en metallisk lyd bag mig, hurtigt blev den tabte ske udskiftet af den som tjeneren havde i vesten. "jeg tager en ny ske når jeg skal tilbage til køkkenet i stedet for at bruge tid på at hente den nu"

Jeg var ret imponeret. Tjeneren tog imod vore bestillinger, imens jeg stadig kiggede mig lidt omkring i restauranten. Så bemærkede jeg at der hængte en ganske tynd tråd ud af tjenerens gylp, og da jeg kigge rundt kunne jeg se at alle tjenerne havde denne tråd hængende ud. Jeg blev meget nysgerrig og før vor tjener gik til køkkenet med vore bestillinger, spurgte jeg ham hvorfor ham og hans kolleger gik rundt med denne tråd hængende ud af bukserne.

"Åh" - "De er meget observerende Hr." sagde tjeneren - det førnævnte firma fandt også ud af at vi kunne spare tid på vore toilet besøg" - "Hvordan?" Spurgte jeg - Tjeneren sænkede stemmen og sagde : "Ved at binde denne snor til hovedet af .... du ved hvad ... så kan vi hive den ud over pissoiret uden at røre ved den" - "herved sparer vi tiden vi ellers forbruger på at vaske og tørre hænder - og vi sparer 74,56 % målt i tid på toilet besøg".

"OK" sagde jeg - "men hvis snoren hjælper dig med at få den ud, hvordan får du den så ind igen?" "Jaaah" og nu hviskede tjeneren meget sagte - Jeg ved ikke med de andre" - "men jeg bruger skeen!"

» Send joke på email

5 tilfældige sjove billeder

rejsning-i-julelysene.jpghestens-frisure.jpgbiker.jpgafslappet-gorilla.jpgguiness-reklame.jpg

Direkte link til denne side:
» http://www.sjove-billeder.dk/?vitser=Tjeneren_og_skeen&side=vittigheder_jokes


» Tilføj som favorit » Link til Sjove-Billeder.dk » Tip en ven » Sjove filmklip » Mail til Sjove-Billeder.dk » Læs om HDTV
Sjove-Billeder.dk på Facebook. | Andelslejlighed sælges: Andelsbolig på Østerbro


Brug FindDato.dk med dine venner.